Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Sandra van der Peijl
03-07-22 21:10:50
Lieve Dora,

Wat een super mooie dag weer vandaag familieopstelling super mooie mensen wat een ervaring en wat een liefde, fijn dat ik mee mocht doen. Bedankt weer voor alles. 💞
Eef Xxx
14-06-22 23:14:07
Lieve Dora, wat ben je toch een topper van een vrouw, zoveel wijsheid en liefde heb je in je, ik ben je zo intens dankbaar voor alles wat je voor mij gedaan hebt, althans ik bij en met jou heb mogen ervaren. De weekenden Meet your Mission, Back to Basic niet te vergeten en als laatste de PSI Day💫Het waren twee fantastisch mooie reizen in mezelf en door m’n leventje heen. Ik heb zoveel meer rust en inzichten gekregen door de sessies met de truffels, heel dankbaar en mede door de kundige hulp van Dora en Sandra. Bij aankomst voelde ik mij al meteen op m’n gemak, toen werden we heerlijk toegestopt nadat we een ligbed uit hadden gezocht en daarna kregen we na een korte inleiding van Dora de truffels met honing, dat smaakte heel goed, ik heb namelijk meerdere ceremonies met plantmedicijnen elders meegemaakt maar bij Dora was het anders, het was sereen warm en een fijne sfeer met heerlijke muziek die diep gaat, maar je raakt wat er geheeld mag worden en daar speelt Dora feilloos op in, door haar mensenkennis en intuïtie. Al met al een hele dikke 10 voor jullie lieve Sandra en Dora💫❤️
Ronald Ronald
04-05-22 10:16:25
Op 26-2 psi-day mogen beleven bij Dora . Wat een fantastische reis en opruiming 6.0 een ervaring waarbij je zo krachtig en helder uitkomt en die ik persoonlijk 20 jaar eerder had moeten doen . Ik ben vereerd en dankbaar dat ik deze reis mocht meemaken. De goede zorgen van zowel Dora en Sandra zijn hartverwarmend , voor mij persoonlijk is er eindelijk een pad helder geworden die zeker obstakels zal voortbrengen maar waarvan ik nu weet hoe ik ze moet pareren of passeren.. your eye on the ball ! Dank 🙏🏼 voor deze reis nogmaals .
Marcel Nieuwenhuis
04-05-22 08:39:45
Dora is de rode draad

Op een moment in mijn leven, waarop ik zelf de juiste weg niet meer wist te vinden, raadde een vriend mij aan Dora te bellen. Sinds het moment waarop ik dat advies ter harte nam is Dora mijn gids in de herontdekking van mijzelf, zowel in onze persoonlijke gesprekken als in groepsevenementen. In moeilijkere tijden val ik terug op dingen die ik uit mijn "Dora-­momenten" heb opgepikt en zo heb ik mijn gids altijd bij me.

Soms kom ik ook op een punt, waar alleen die verworven wijsheden mij niet direct terug brengen op het juiste pad. Dan bel ik Dora weer om nieuwe inzichten en energie op te doen, en mezelf weer op de rit te krijgen.

Mijn meest recente ervaring was een PSI-dag. Een dag waarop ik met een kleine groep andere mensen, onder begeleiding van Dora en haar team, onder invloed van Psilocybine, een onvergetelijke geestverruimende reis heb gemaakt, waarvan de effecten nog steeds merkbaar zijn. Iedereen heeft zijn eigen ervaringen tijdens die reis en voor mij was dat het voelen van fenomenale mentale kracht, onvoorwaardelijke liefde en allesomvattend geluk.

Ik ben er zeker van dat ik door mijn gesprekken en deze fantastische ervaring weer een sterkere persoon ben geworden. Dit gevoel gun ik iedereen. Met dank aan Dora en haar team.
A-M Zegeling
01-06-21 13:25:58
Meegedaan aan de PSI Day,

Door traumatische jeugd had ik veel angsten paniekaanvallen en jaren lang aan de fenlafaxine gezeten. Deze medicijnen heb ik afgebouwd wat ik zo 15 jaar gebruikte daarna kon ik meedoen aan de psi.
Het was erg mooi om dit te ervaren en ik heb veel meer rust en inzichten gekregen hoe ik onrustige momenten moet oppakken en moet loslaten. Je word erg goed begeleid door Dora en der team. Ik voel me nu naar zo sessie zoveel beter dan toen ik aan de antidepressie middelen zat. Ik raad het een ieder aan. Dankjewel Dora♡
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info