Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Marcel Nieuwenhuis
04-05-22 08:39:45
Dora is de rode draad

Op een moment in mijn leven, waarop ik zelf de juiste weg niet meer wist te vinden, raadde een vriend mij aan Dora te bellen. Sinds het moment waarop ik dat advies ter harte nam is Dora mijn gids in de herontdekking van mijzelf, zowel in onze persoonlijke gesprekken als in groepsevenementen. In moeilijkere tijden val ik terug op dingen die ik uit mijn "Dora-­momenten" heb opgepikt en zo heb ik mijn gids altijd bij me.

Soms kom ik ook op een punt, waar alleen die verworven wijsheden mij niet direct terug brengen op het juiste pad. Dan bel ik Dora weer om nieuwe inzichten en energie op te doen, en mezelf weer op de rit te krijgen.

Mijn meest recente ervaring was een PSI-dag. Een dag waarop ik met een kleine groep andere mensen, onder begeleiding van Dora en haar team, onder invloed van Psilocybine, een onvergetelijke geestverruimende reis heb gemaakt, waarvan de effecten nog steeds merkbaar zijn. Iedereen heeft zijn eigen ervaringen tijdens die reis en voor mij was dat het voelen van fenomenale mentale kracht, onvoorwaardelijke liefde en allesomvattend geluk.

Ik ben er zeker van dat ik door mijn gesprekken en deze fantastische ervaring weer een sterkere persoon ben geworden. Dit gevoel gun ik iedereen. Met dank aan Dora en haar team.
A-M Zegeling
01-06-21 13:25:58
Meegedaan aan de PSI Day,

Door traumatische jeugd had ik veel angsten paniekaanvallen en jaren lang aan de fenlafaxine gezeten. Deze medicijnen heb ik afgebouwd wat ik zo 15 jaar gebruikte daarna kon ik meedoen aan de psi.
Het was erg mooi om dit te ervaren en ik heb veel meer rust en inzichten gekregen hoe ik onrustige momenten moet oppakken en moet loslaten. Je word erg goed begeleid door Dora en der team. Ik voel me nu naar zo sessie zoveel beter dan toen ik aan de antidepressie middelen zat. Ik raad het een ieder aan. Dankjewel Dora♡
J Uhlenbeek
14-03-21 21:06:34
Begin maart bij Dora de Psiday gedaan.
Wat een mooie ervaring was dit zeg. Je wordt zo warm ontvangen en geholpen. De sfeer was heel relaxed wat het erg fijn maakte. Het heeft mij zeker geholpen om mijn doel te bereiken. Ik kom zeker nog een keer terug bij Dora. Ik kan dit iedereen aanraden.
Andrea Woydich
18-01-21 08:49:24
Begin 2020 ben ik bij Dora terecht gekomen met angsten waar ik het bestaan en de oorzaak niet van kon herleiden “Help”. Zonde dat ik het door had ben ik mezelf vanaf mijn jeugd beetje bij beetje kwijtgeraakt. Er moest wat veranderen. Ik was vooral met de buitenkant bezig maar het gebeurt bijna allemaal binnen. Ik probeerde gewoon maar wat, maar wel voor 100 procent. Ik weet zeker dan Dora al de antwoorden wist, ik moest ze alleen nog in mezelf vinden. Door Emdr, MYM en twee keer een psi-day heb ik deze reis met tranen die me kracht gaven en met meer liefde voor mezelf gemaakt. “Je moet je eigen waarde niet afmeten aan de manier waarop je wordt behandeld”. Ik ben geboren om mezelf te zijn. Ik heb de verantwoordelijkheid genomen voor mijn geluk. EINDE ??? Nee, maar kijk eens hoe ver ik ben gekomen. De eerste spi-day was ik gespannen voor het onbekende. Een bijzondere ervaring die me veel inzichten gaf waarom ik me eenzaam voelde. Ik ben toen begonnen met lief zijn voor mezelf. Op de 2de spi-day heb ik mijn nieuwe inzichten bevestigd gekregen en daarmee ook bevestiging in mijn weg naar geluk. Het voelde als thuiskomen. Dit is mede te danken aan het team, de goede zorgen, setting en het veilige gevoel wat maakt dat ik deze ervaring/reis niet had willen missen. Ik ben dankbaar. “Ik ben blij dat ik mezelf ben”.
Robert Steenvoorden
10-01-21 16:52:05
Na een 4 x hier te zijn geweest voel ik een positiefste verandering in me leven vooral de truffel sessie was voor mij een grote verandering in me leven 🙏🙏🙏. Dora bedankt voor je tijd 🙏
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info