Gastenboek

15 berichten op 2 pagina's
Aukje Brouwer
06-03-19 17:11:01
Dora is een mensen-mens. Ze weet in no-time de vinger op de zere plek te leggen waar jezelf al geruime tijd niet achter kon komen. Bij de daarop volgende sessies helpt ze je daadwerkelijk verder. Ik heb al meerdere mensen naar haar doorverwezen en ze zijn daar allemaal nog steeds heel blij mee. Ik, mijn man en dochter zijn zelf ook door de jaren heen een aantal keren bij Dora geweest. Een echte aanrader!
Sophia Swertz
04-03-19 20:32:33
Heb meerdere ervaringen
Met dora en haar werkwijze
Heel blij met haar kon en kan er voor veel terecht ze is eerlijk
Ik zal zeer zeker weer naar haar toegaan mocht t nodig zijn
Joyce Van klooster
04-03-19 16:15:05
Ik ben naar Dora gegaan toen ik heel erg veel migraines had. Ik heb bij haar Emdr gedaan, omdat ik blokkades en trauma's had. Binnen een aantal sessies en meditatie avonden ben ik ontzettend vooruit gegaan. Ik ben enorm geholpen door Dora. Ik ben haar ook zeer dankbaar voor wat zij in korte tijd heeft kunnen betekenen.
Pia de Wit- van Houten
03-03-19 21:47:47
Na zeven keer emdr zijn er heel veel puzzelstukken in elkaar geschoven. Het heeft mij duidelijkheid, oplossingen en verwerking gegeven. Zelfs nu na anderhalf jaar helpt het tot bepaalde inzichten te komen. Kan het iedereen aanraden om het echt zelf te gaan ervaren X
Sas vdMdB
03-03-19 17:11:10
Waar je bij 'gewone' therapie 15x een sessie doet voordat je bij de kern komt ben je dat bij Dora zo goed als direct.
Gelijk echt bezig met 'het probleem', gelijk hulp.
Het is bijna niet uit te leggen hoe het werkt. Voor mij persoonlijk voelt het als resetten.
Het haalt de angel vrijwel direct eruit. De sessies daarna volg je het spoor en komen daar soms verrassende en vaak logische dingen uit.
Dora helpt je met de juiste vragen, de diepgang te verkrijgen die nodig is om 'iets' eens en voor altijd op te lossen.
Ook voor mijn dochter (12) is Dora een steun en toeverlaat, een veilig vertrouwenspersoon om de soms verwarrende en spannende fase van de puberteit te doorstaan.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info