Psi-Day

 

De psi-day is een Psilocybine dag,  in het Nederlands.

Wij doen dat op de John Hopkins manier, al bijna 4 jaar.
Er is tot nu toe nog geen ander product wat zo verschrikkelijk goed werkt als Psilocybine, het werkt  tegen angsten,  depressie en zelfs verslavingen. Maar het werkt ook als je je blik wilt verruimen, of creatief wilt zijn, en of een mooie reis door jezelf heen wilt maken. 
Het brengt uiteindelijk rust in het diepste van je wezen. 
Onder goede begeleiding en bijbehorende therapie, zijn de resultaten geweldig van een Psi-day.
Dankbaar en trots dat ik ermee mag werken 🧡 

 

 

WAT IS PSILOCINE EN PSILOCYBINE?

Psilocine en psilocybine zijn tryptamines met psychedelische effecten. In de natuur komen ze altijd samen voor, hoewel psilocybine overheerst. Wanneer psilocybine wordt ingenomen, wordt het omgezet in psilocine, dat vervolgens inwerkt op de serotonine-receptoren in de hersenen. Psilocine is structureel gelijk aan serotonine (5-HT) en heeft geen significant effect op de dopamine-receptoren. Om deze en andere redenen is psilocine een niet-verslavende stof en niet-dodelijk. 

Wij gebruiken de stof psilocybine als medicijn om een helende en spirituele reis te maken. In deze reis kom je jezelf tegen op verschillende vlakken en tijdens je reis ben je bezig met het opruimen en accepteren verschillende dingen.

Een studie van Griffiths (2011) suggereert dat het nemen van psilocybine veranderingen veroorzaken in de persoonlijkheid van de gebruiker. Deze veranderingen werden beoordeeld met behulp van de herziene NEO Personality Inventory, wat de persoonlijkheden van mensen beschrijft op basis van vijf factoren: neuroticisme, extraversie, zorgvuldigheid, vriendelijkheid en openheid. Van de deelnemers in de studie, die geestelijk gezond en 'geestelijk actief' zijn, vertoonde ongeveer de helft een toename in de persoonlijkheidsdimensie 'openheid', en dit positieve effect was zelfs een jaar na de laatste psilocybine-sessie nog aanwezig.

Er zijn vele studies geweest, en nog steeds bezig, waaruit blijkt dat psilocybine op vele fronten meerdere aandoeningen bestrijdt.

Wij gebruiken psilocybine als aanvulling op onze bestaande therapie. Psilocybine-sessies worden niet vergoed door de verzekeraar.

Psilocybine kan heel veel goeds brengen en heel verhelderend werken, mits er op een therapeutische wijze mee wordt omgegaan.

Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin dit kan plaatsvinden. Mijn persoonlijke mening is dat de Psiday echt een spirituele ervaring is en het heel veel zingeving geeft aan je leven. Het werkt vernieuwend, verjongend, verzachtend en het geeft een echt contact met jezelf en de wereld om je heen.


Wil je meedoen?

Als je niet bij ons in therapie bent, dan willen wij je eerst leren kennen en daarom is het nodig eerst een afspraak te maken. Dit kan in de praktijk, maar als je ver weg woont kan dit ook via een Skype-sessie.  

- Minimale leeftijd is 18 jaar.

- Niet in combinatie met antidepressiva/MAO remmers.

- Niet bij zwangerschap.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info